Szórakoztató produkciók

További szolgáltatások

7 fős tánczenekar

Zenekarunk 1993-ban alakult Budapesten fiatal zenészekből. Szívünkön viseljük a magyarországi német nemzetiségi kultúra ápolását. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ezt a zenei irányzatot az utókor számára megőrizzük és népszerűsítsük. Együttesünk számos országban vendégszerepelt nagy sikerrel (Ausztria, Románia, Németország, Franciaország, Olaszország, Görögország, Bulgária.)

1994-ben a Soroksáron megrendezett pestmegyei fúvószenekari versenyen I. helyezést, 1997-ben az észak-magyarországi versenyen II. helyezést értünk el. Közreműködünk több magyarországi hagyományőrző táncegyüttes munkájában is (pl. Soroksári-, Csepeli-, Solymári Német Nemzetiségi Táncegyüttes) akikkel több országban volt szerencsénk fellépni.

Természetesen emellett a stílus mellett egyéb más irányzatokat is előszeretettel játszunk a világ megannyi tájáról, FALUNAPOK, esküvők, bálok, szülinapok, céges partik hangulatos zenekaraként és ezzel szórakoztatjuk Önöket, a tisztelt közönséget.

Zenekarunk széles repertoárral rendelkezik, ami folyamatosan bővül, a Csárdástól a Szalonzenén át a Rock'n Roll-ig.

A hangosítást, kultúrházakban, és kisebb szabadtéri rendezvényeken is megfelelő hangerővel, illetve kifogástalan minőségben biztosítjuk.

A zenekar tagjai

Esküvői árajánlat

           

A zenekar kizárólag 7 fővel tud megszólalni.

Műsoridőtartamaink változtatása, további megbeszélés tárgyát képezi.

Reméljük rövid bemutatkozásunk elnyerte megtisztelő figyelmét és bízva mielőbbi személyes találkozásunkban köszöntjük Önt a zenekar nevében.

Esküvői tánctanfolyam

Esküvői felkészítő gyorstalpaló tanfolyam 2012. febr.27-től!
Érd.: (20) 589 50 60