Szórakoztató produkciók

További szolgáltatások

2 fős tánc- és partyzenekar

Az együttes valamennyi tagja többéves külföldi és hazai színpadi tapasztalattal rendelkezik. Magyarországon szállodákban, kastélyokban, színvonalas éttermekben, kaszinókban és dunai hajókon lépünk fel rendszeresen.

A zenei képzettségen és tudáson kívül nagy hangsúlyt fektetünk a technikára is: magas minőségű saját hang – és fénytechnikával, kiváló hangszerekkel és mikrofonokkal rendelkezünk.

Minimálisan egy nettó 20 órás műsoranyagunk van, és a repertoárunkat folyamatosan bővítjük a mai legújabb slágerekkel. Igény szerint mulatós zenét is játszunk.

Szeretjük a hivatásunkat, és ez sugárzik is rólunk. Valljuk, hogy csak abban az esetben tudunk egy társaságot magunkkal ragadni, és táncra ösztönözni, ha mi magunk is élvezzük, amit csinálunk. Szolgáltatunk, és ezt örömmel tesszük.

A közönség fejével gondolkodunk: a számainkat mindig aszerint válogatjuk össze, hogy mi mire táncolnánk, buliznánk szívesen. A rendszeres fellépéseink alkalmával pedig folyamatosan teszteljük a műsoranyagot. Van, amit elhagyunk belőle, az új ötletekre pedig nyitottak vagyunk.

Rugalmasak és együttműködők vagyunk: a többéves tapasztalat ellenére sincs „bebetonozott” része nálunk egy rendezvénynek. Alkalmazkodunk a rendezvény adott elképzelés szerinti lebonyolításához, illetve igény szerint támogatjuk ezt, pl. beszédek esetén mikrofon(ok) rendelkezésre bocsátásával, megrendelt szám(ok) előadásával.

Mivel a zenekarban képzett női és férfi énekhang is van, ez teszi lehetővé, hogy minden slágert, ismert számot, a lehető legélvezetesebb előadásmódban tudunk visszaadni. Nincs annál lehangolóbb, mint amikor egyetlen énekesre kell „rászabni” a teljesen eltérő hangkaraktereket igénylő számokat, és ezáltal a számok veszítenek ütőképességükből, és unalmasakká válnak.

Alapszabály nálunk a megbízhatóság. Ebbe beletartozik a pontosság, és a rendezvény teljes ideje alatti 100 %-os rendelkezésre állás.

A megjelenésünket mindig a rendezvény stílusának megfelelően, illetve a megrendelő igényei szerint alakítjuk a könnyed eleganciától a nagyestélyi + szmokingos változatig.

Minőségben nem ismerünk tréfát! élőben ugyan azt nyújtjuk, mint ami a demó felvételen hallható.

Beszélünk, és igény szerint konferálunk németül és angolul, kívánság szerint jó pár német és olasz sláger is van a repertoárunkban.

Hagyományos magyar mulatós zenéből kb. 2 óra műsorunk van, itt a legismertebb és legkedveltebb dalokat szedtük csokorba.

Műsorlista

A fenti műsorlistán felül elegáns bálok, rangos események esetén hagyományos báli zeneszolgáltatást nyújtunk (angol - és bécsi keringő, tangó, cha-cha, rumba, jive).

A magas szintű német és angol nyelvtudás miatt sok külföldi partnerünk van, esküvőink esetében is gyakori, hogy a Pár egyik tagja külföldi. A repertoár listában feltüntetett angol, francia, olasz és spanyol nyelvű dalokon felül kb. 1,5 órás német nyelvű slágerekből összeválogatott műsorral rendelkezünk. Kiállítás megnyitókon, party-kon, vacsorák alatt szalonzene szolgáltatásunkkal a legmagasabb színvonalon válogattunk háttérzenéket. Itt kb. 4 órás műsoridőben főleg a jazz-es, swinges, örökzöld slágerek közül válogattunk, virtuóz hangszeres kísérettel és kiváló női – férfi énekhangokkal.

A repertoár folyamatos bővítés alatt áll!

Szalonzene

óriási szalonzene repertoárral rendelkezünk party-kra kiállítás megnyitókra, kimondottan igényes háttérzene szolgáltatást igénylő rendezvényekre, vagy vacsorák idejére is. A szalonzenei szolgáltatásunk keretén belül jazz, swing és latin műfajok dominálnak, a legmagasabb minőségű virtuóz hangszeres játék és profi női - férfi énekhang jellemzi ezt a szolgáltatásunkat, amelynek jellemzője, hogy a hangerő kívánság szerint nagyon visszafogott is tud lenni, hogy a Vendégek beszélgetni tudjanak egymással.

Referenciák:

A zenekar leszerződött időpontjai:

2012 február 25.
2012 április 21.
2012 május 19.
2012 május 26.
2012 június 23.
2012 július 07.
2012 augusztus 25.
2012 szeptember 01.

Esküvői tánctanfolyam

Esküvői felkészítő gyorstalpaló tanfolyam 2012. febr.27-től!
Érd.: (20) 589 50 60