Szórakoztató produkciók

További szolgáltatások

2 fős mulatós-tánczenekar

Középiskolás évei alatt 1996-tól önálló billentyűsként étteremben, rendezvényeken kezdett zenélni. Meghívást kaptak jótékonysági bálokba, szilveszteri mulatságokra, lakodalmakra. Számos alkalommmal szórakoztatták a főiskolai hallgatókat szakesteken és a heti rendszerességű rendezvényeken, ahol közel ezren táncolták át az éjszakát. Széles zenei kínálatából minden korosztály megtalálja a neki tetszőt.

14 évesen kezdett gitározni, kezdetben édesapja útmutatásai alapján, egy év elteltével pedig már a gimnáziumi zenekarban nyomta a rockzenét. Huszonévesen több műfajba is belekóstolhatott, hiszen meghívást kapott egy 22 tagú Big-Bandbe, majd egy profi rendezvényzenekarban játszott, ahol alkalma nyílt olyan sztárokkal egy produkcióban fellépni mint Charlie, vagy Komár László.

Esküvőre

Általában, 19.00.-02.00 óráig tudnak vállalni zeneszolgáltatást. Az időtartamot illetően rugalmasak és igény esetén hajnal 02 óra után is maradnak .

A zenék összeállításában a közönség igényeit vesszik figyelembe, főleg gyors, táncolható slágereket és mulatós nótákat játszanak.

Esküvői tánctanfolyam

Esküvői felkészítő gyorstalpaló tanfolyam 2012. febr.27-től!
Érd.: (20) 589 50 60