Szórakoztató produkciók

További szolgáltatások

Táncprodukciók, táncoktatás

Czipri József Gábor

1998 - ban kezdtem a tánccal foglalkozni, még általános iskolás koromban Tatabányán, akkor még csak hobby szinten, majd pár év kihagyás után folytattam Budapesten egy jóval komolyabb színvonalú tánciskolában. Ekkor már elkezdtem komolyabban is foglalkozni a tánccal, és 2005-ben elindultam első hobbyversenyemen akkori párommal, ahol dobogósok lettünk. Majd később párt kellett cserélnem, mert nem tudtuk összeegyeztetni az edzéseket, 2008-tól Hóbor Edinával folytattam a versenytáncot, indultunk számos hobby, majd D osztályos versenyen.

Legjobb eredményeink

2008. I. Luna "ŐSZNYITÓ" InterClub Competition "D"- Class: Döntő
2008. IV. Kolibri Kupa "D"-osztály: IV. helyezés
2009-ben azonban elváltak útjaink, és 2009 óta táncolok Papp Nórával, akivel számos sikert értünk el D és C osztályos versenyeken, mind latin és mind standard táncokban, most pedig, 2011-ben már B osztályban táncolunk. A versenyeken kívül pedig különféle bemutatókon is megjelenünk.

Legjobb eredményeink

2009. 52.Alba Régia Kupa: I. helyezés
2009. IV. Goldance Kupa: I. helyezés
2010. Standard Országos Bajnokság: X. helyezés
2011. Dance for Life: Pozsony: I. helyezés

A Tánciskola

2009- ben Táncsport oktatói képesítést szereztem, majd tanítani kezdtem kisebb-nagyobb tánciskolákban és 2010-ben megalapítottam a Tánciskolát Budapesten, amelyet a mai napig is működtetek. Vannak állandó csoportjaim a fővárosban, valamint esküvői és szalagavatós táncoktatással is foglalkozom. Az utóbbi egy évben pedig már basic osztályos versenytáncosokkal is foglalkozom rendszeresen.

Papp Nóra

2006-ban ismerkedtem meg a standard és latin táncokkal egy érdi tánciskolában. 3 évig táncoltam itt és számos formációs versenyen és bemutatón vettem részt.
Majd szerettem volna komolyabban foglalkozni a tánccal, ezért 2009-től Budapesten folytattam tánctanulmányomat. Ekkor kezdtem el táncolni Czipri Gáborral, és azóta is együtt táncolunk és versenyzünk.
Számos sikert értünk el Latin- amerikai és Standard táncokban is. Jelenleg B osztályban táncolunk, az elmúlt 2 évben pedig D és C osztályban versenyeztünk.

Legjobb eredményeink

2009 . XI. Dráva Kupa: II. helyezés
2009. IV. Goldance Kupa: I. helyezés
2010. Szlovákia: Pezinok Kupa: I. helyezés
Jelenleg a folyamatos edzéseink mellett, táncpáromnak Czipri Gábornak segítek a Tánciskola ügyeiben, és segédtanárként segítem a munkáját

TÁNCOKTATÁS JEGYESPÁROKNAK

Esküvői táncoktatás, és egyéb magánórák [légkondicionált, parkettás v. balettpadlós, tükrös elegáns terem öltözővel, zárható szekrényekkel])
Helyszíni oktatás a pár lakásán, vagy az esküvő helyszínén: oktatási díj + egyszeri kiszállási díj

Ajánlott időtartamok

120 perc/ alkalom (alap);
2 X 85 perc (+10 perc szünet) / alkalom (gyorsított 1);
2 X 115 perc (+10 perc szünet) / alkalom (gyorsított 2)

Minimálisan 4 X 120 perc foglalható.

10 X 120 perc fölött (11. alkalomtól) kedvezményes oktatási díj

TÁNCBEMUTATÓ

Fellépések

Latin versenytánc bemutató: Samba, Rumba, Cha-cha-cha, Jive, Latin mix Standard versenytánc bemutató: Angol keringő, Tangó, Quick step, Standard mix

Basic osztályos versenytáncosokkal: 15-30 perc műsor
Magas osztályos versenytáncosokkal:15-30 perc műsor

Helyszíni animáció (közönség megmozgatása, egy rögtönzött helyszíni táncoktatással

Helyszíni animáció, és táncbemutató Budapesten és környékén

Esküvői tánctanfolyam

Esküvői felkészítő gyorstalpaló tanfolyam 2012. febr.27-től!
Érd.: (20) 589 50 60